Max 12 deelnemers
Open inschrijving
job 99. Programma's

Mini-serie (3 sessies): Persoonlijk Leiderschap | Ontdek je verborgen potentieel

€ 545 Per persoon
€ 659,45 incl btw

Mini-serie (3 sessies): Persoonlijk Leiderschap | Ontdek je verborgen potentieel

  • Karakter
  • Kernwaarden
  • Verborgen potentieel
Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten. Iets wat je je op een prachtige wijze in het leven meester hebt gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld goed analyseren of je voelt mensen goed aan of beschikt over een creatieve geest.

Je kwaliteiten brengen je ver in het leven. Tegelijkertijd zijn er vaak ook kanten die onderbelicht zijn. Daar ligt je verborgen potentieel. Het ontwikkelen van deze onderbelichte kwaliteiten zorgt ervoor dat je vrijer, rustiger en krachtiger wordt.

Deze miniserie bestaat uit 3 trainingen. In de eerste training krijg je zicht op hoe je jouw verborgen potentieel kunt aanspreken. Je leert hoe je je bestaande kwaliteiten daarmee versterkt en je daarmee meer in balans komt. Daarnaast wordt je je bewust van hoe je met obstakels kunt omgaan. Je gaat concreet aan de slag met een specifiek onderdeel van je verborgen potentieel. Je hebt daarmee een voorbeeld waardoor je je uitdagingen ten aanzien van je potentieel een voor een kunt aanpakken.

In de 2e training staat het onderwerp 'karakterstructuren' centraal. In de eerste vijf jaar van je leven wordt je karakterstructuur opgebouwd op basis van zes zogenaamde 'dominante bewegingen'. Die onderga je enerzijds om te individualiseren anderzijds juist om onderdeel te blijven van de groep. Tijdens deze sessie krijg je zicht op de verschillende karakterstructuren en daarmee inzicht in je talenten en in je uitdagingen. Je ontdekt wat je kunt doen om je vrijer, rustiger en krachtiger te voelen. De handvatten die je tijdens deze sessie krijgt aangereikt helpen je ook om het gedrag van anderen beter te plaatsen en daar effectiever op te reageren.

In de 3e training ga je aan de slag met leven en handelen naar je waarden. Als je leeft en handelt naar je waarden ervaar je weinig stress en meer voldoening en energie. Zowel op het werk als privé. Je wordt in deze sessie geïnspireerd om in te zoomen op wat voor jou  betekenis heeft in je leven en wat jij nou écht belangrijk vindt. Ook ga je aan de slag met een praktisch actieplan zodat je na de sessie weet hoe je in de dagelijkse praktijk kunt leven en handelen naar je waarden.


DATA EN TIJDEN
Deze serie bestaat uit 3 trainingen en wordt op de volgende data en tijden aangeboden:

- 29 feb , 8 en 14 maart 2024 | steeds van 09:00 -10:30 uur
- 05, 12 en 19 april 2024 | Training 1 & 3 om 15:00 -16:30 uur. Training 2 van 09:00 -10:30 uur
- 15, 22 en 29 mei 2024 | steeds van 15:00 - 16:30 uur
- 07, 14 en 21 juni 2024 | steeds van 15:00 - 16:30 uur


Je boekt deze mini-serie op de startdatum van en ontvangt van de trainers een uitnodiging voor alle 3 online trainingen in deze mini-serie.


Leerdoelen

Na het volgen van deze training:

- Weet je hoe je je verborgen potentieel aanspreekt
- Kun je effectief omgaan met die obstakels die je daarbij tegenkomt
- Heb je inzicht in de zes grote bewegingen die invloed hebben op je karakterstructuur 
- Kun je karakterstructuren bij anderen herkennen en er op inspelen
- Heb je duidelijk in beeld wat jouw kernwaarden zijn
- Weet je hoe je meer tijd en aandacht besteed aan wat jij op dit moment belangrijk vindt in je leven.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die meer wil doen met zijn of haar sterke punten én nieuwsgierig is naar hoe je meer kunt doen met je 'verborgen' kwaliteiten.
Voor deze training is geen specifiek aanvangsniveau vereist.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Tafelgasten Trainers
Mini-series van trainingen over een specifiek thema

Deel deze online training