Max 12 deelnemers
Open inschrijving
job 99. Programma's

Mini-serie | Insights Discovery | Persoonlijke Effectiviteit

€ 645 Per persoon
€ 780,45 incl btw

Mini-serie | Insights Discovery | Persoonlijke Effectiviteit

  • Insights discovery
INTRODUCTIE
Het Insights Discovery systeem geeft een verhelderend inzicht in de manier waarop mensen denken, werken en communiceren. Het uitgangspunt van deze methode is dat ieder mens uniek is, met bijzondere talenten en kwaliteiten en persoonlijke voorkeurstijlen. Juist deze unieke verschillen tussen mensen maken je als mens bijzonder en zorgen voor toegevoegde waarde in de samenwerking met anderen.

In de eerste sessie krijg je een introductie in dit systeem dat werkt met 4 kleuren (groen, geel, rood en blauw). Ze geven je op een praktische manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien. Zo krijg je niet alleen meer kennis over jezelf maar ook over je collega's. De kleuren refereren namelijk aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt, zowel in situaties waarin 'het lekker gaat' en situaties waarin het minder lekker loopt.

In de 2e sessie zoek je hierin samen met de trainer de diepgang op en leer je gedrags- en communicatiepatronen herkennen, bij jezelf en bj anderen. Daarnaast krijg je inzicht in hoe je jouw gedrag kunt afstemmen op de ander om zo de onderlinge samenwerking waar nodig te verbeteren.

In de 3e sessie staat het thema 'veerkracht' centraal. Vanuit de Insights Discovery kleuren wordt in deze sessie een mooie koppeling te maken tussen dit onderwerp en hoe je er mee om gaat. In deze sessie leer je stressfactoren herkennen en kun je deze koppelen aan de kleuren van Insights Discovery. En krijg je praktische handvatten waarmee je je eigen veerkracht kunt verhogen. 

PERSOONLIJK PROFIEL
Om deze training zo waardevol mogelijk te laten zijn doet elke deelnemer voorafgaand aan de training de persoonlijke (online) Insights Discovery test. Dit persoonlijke profiel is inbegrepen bij de prijs van de training.

DATA
De eerstvolgende startdatum voor deze mini-serie is vrijdag 22 maart van 9 tot 10.30 uur. De andere 2 trainingen volg je op woensdag 27 maart en vrijdag 5 april eveneens van 9 tot 10.30. Je boekt deze mini-serie op de startdatum van 22 maart en ontvangt van de trainer een uitnodiging voor 3 online trainingen.

Leerdoelen

Na het volgen van deze training:

- Heb je inzicht in de kleuren van Insights Discovery en je eigen gedrags- en communicatievoorkeuren
- Ben je je bewuster van je eigen gedrag en dat van anderen
- Kun je je eigen gedrag en communicatie beter afstemmen op de ander
- Heb je inzicht in hoe stressfactoren gekoppeld worden aan de Insights Discovery kleuren
- Heb je meer inzicht in je eigen stressfactoren
- Beschik je over praktische handvatten om je eigen veerkracht te verhogen

Doelgroep

Deze training past uitstekend bij je als je je geïnteresseerd bent in meer inzicht in je eigen gedragsvoorkeuren en die van anderen.

Deze training is ook te boeken via de volgende leerportalen

- KPN Academy (voor medewerkers van KPN)
- Time2Grow (voor medewerkers van de Rabobank)
- Anotherday/MyLearning (voor medewerkers van de ABN AMRO bank)
- Opleiding.nl
- Studytube.nl

Talen

Nederlands

Trainer

author
Tafelgasten Trainers
Mini-series van trainingen over een specifiek thema

Deel deze online training