Max 10 deelnemers
Open inschrijving
job 06. Financieel

De waardebepaling van zakelijk vastgoed

€ 750 Per persoon
€ 907,50 incl btw

De waardebepaling van zakelijk vastgoed

  • Financiering
  • onroerend goed
  • vastgoed
  • waardecreatie
  • waardemanagement
Zakelijk vastgoed is al het vastgoed met uitzondering van individuele, particuliere woningen. Denk aan kantoorgebouwen, bedrijfsruimten, fabrieken, winkels, verhuurde woningen, maar ook aan hotels, bungalowparken, golfbanen, jachthavens, ziekenhuizen, etc.

Welke waardebegrippen zijn er? En welke zijn voor jou relevant?

Wat zijn de belangrijkste rekenmodellen die taxateurs gebruiken? Als je deze modellen begrijpt, dan begrijp je ook de gedachtegang van taxateurs en ben je in staat om taxaties beter te beoordelen en gerichter vragen te stellen. Ik maak daarbij veel gebruik van praktijkvoorbeelden.

Wat zijn de belangrijkste waarde-beïnvloeders? Denk hierbij aan de kwaliteit van het gebied, het gebouw en de gebruiker(s).

Waar let een taxateur op bij een opname van een gebouw? Wat is courant en wat is minder courant? Wat zijn positieve en negatieve waardebeïnvloeders? Er wordt ingegaan op één of meer praktijkvoorbeelden van verschillende vastgoedsegmenten naar keuze.

Als er behoefte aan is dan kan de sessie zeer interactief worden gevolgd. Bedenk hierbij dat het waarderen van zakelijk vastgoed geen exacte wetenschap is. Door mijn ruime praktijkervaring ben ik in staat om complexe vraagstukken terug te brengen tot de kern.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Jacques Boeve
Het waarderen van commercieel vastgoed.

Deel deze online training