Max 10 deelnemers
Open inschrijving
job Miniseries Trainingen

Growth mindset | Bouw een positieve, groeigerichte mindset

€ 595 Per persoon
€ 719,95 incl btw

Growth mindset | Bouw een positieve, groeigerichte mindset

  • fixed mindset
  • growth mindset
  • mindset
Introductie
De term 'mindset' verwijst naar de overtuiging die iemand heeft over zijn of haar intelligentie, kwaliteiten en talenten. Onze mindset speelt een belangrijke rol in ons gevoel van succes. De manier waarop je tegen je eigen talenten aankijkt bepaalt in belangrijke mate hoe jij je verder zult ontwikkelen. In deze training ga je aan de slag met het ontwikkelen van je mindset.

In de eerste sessie staat de 'Growth Mindset' centraal. Je krijgt inzicht in hoe jouw mindset is gevormd en welke rol het ego hierin speelt. Daarnaast ga je concreet aan de slag met een aantal  'knoppen' waar je zelf aan kunt draaien bij het ontwikkelen van je mindset.

In de 2e sessie ga je aan de slag met de 'mariniers mindset'. Hierin leer je hoe je in (extreem) moeilijke omstandigheden toch je doelen kunt behalen en krijg je concrete tools aangereikt die je hierbij helpen.

In de 3e sessie staat het herstructureren van je mindset centraal. Je gaat aan de slag met je verschillende 'ikken' en krijgt zicht op welke van die 'ikken' bij jou vooral aan het stuur zit en leer je hoe je hier iets aan kunt doen.

In de 4e sessie leer je hoe je jouw brein kunt trainen in het aanmaken van 'nieuwe paden' en gaat hiermee je tijdens de workshop al aan de slag. Je leert welke 'gaten' er onder de sneeuw kunnen liggen en verlaat deze sessie met een concreet plan van aanpak en gewapend met tastbare tools. 

Leerdoelen

Na het volgen van deze training: 

- Weet je wat de toegevoegde waarde van een ‘growth mindset’ is.
- Weet je hoe jouw eigen ‘mindset’ bijdraagt aan jouw succes
- Beschik je over praktische handvatten om jouw eigen groeimindset te trainen
- Weet je wat de Mariniers Mindset inhoudt; 
- Beschik je over concrete tools waarmee de Mariniers Mindset kunt toepassen in jouw dagelijkse werkleven.
- Heb je een duidelijk beeld van de 'ik' die bij jou aan het stuur zit
- Beschik je over concrete tools om hier iets aan te doen.

Doelgroep

Deze training past uitstekend bij je als je je geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van je mindset en op zoek bent naar praktische handvatten om hiermee aan de slag te gaan in je werk en/of je privéleven.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Tafelgasten Trainers
Mini-series van trainingen over een specifiek thema

Deel deze online training