Max 50 deelnemers
Open inschrijving
job 01. Marketing en Sales

Consumentenpsychologie | theorie en toepassing

€ 52 Per persoon
€ 62,92 incl btw

Consumentenpsychologie | theorie en toepassing

  • consumentenpsychologie
  • marketing
  • psychologie
Wist je dat grote bedrijven hele slimme trucs toepassen om jou tot bepaald gedrag te bewegen? Door een duurder tapijt aan het assortiment toe te voegen, lijken de andere IKEA-tapijten goedkoop. En wat dacht je van de hotdog voor €1 bij de uitgang? Daardoor ga jij naar huis met 'goedkoop' in gedachten. Of de 'meest verkocht' sticker, wedden dat jij daar ook niet ongevoelig voor bent?

Hoe kun jij dit soort trucs toepassen op jouw bedrijf of werk? We bespreken verschillende theorieën uit de consumentenpsychologie en koppelen ze aan praktijkvoorbeelden. Beïnvloedings-technieken die jij direct kunt toepassen. Online en offline. In advertenties of in gesprekken.

Je gaat naar huis met:
- technieken die je meteen kunt toepassen
- inspiratie voor jouw onderneming
- kennis die jou als consument bewuster helpt kiezen

Het wordt een leuke sessie met een leerzaam karakter. Grappig, toepasbaar en misschien een tikkeltje confronterend... Ben je erbij?

Als Brand manager en interne communicatiespecialist bij o.a. Nuon, Pathé, Ahold, Vitens, De Hypotheker en Technische Unie heeft Nathalie dé tips en trics voor je. Naast haar werk als interim manager geeft zij ook les aan de Hogeschool van Amsterdam.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Nathalie Hogendoorn MSc
Marketing- en Communicatiestrateeg

Deel deze online training