Jorden Bres avatar
Jorden Bres
Olympisch trainer TeamNL/NOC*NSF, Personal Trainer BN'ers
02. Persoonlijke ontwikkeling

Wil je een training aanvragen van Jorden Bres?

Mail tafelgasten.com

Over Jorden Bres

Jorden Bres is meer dan 10 jaar werkzaam als fysieke trainer bij het NOC*NSF/TeamNL. Hij is verantwoordelijk voor de fysieke programma’s, testen, meten en begeleiding van vele topsporters richting EK's, WK's en Olympische Spelen.
Op dit moment is hij in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2021 in Tokyo en 2022 in Beijing.
Hij traint/trainde Europees, Wereld- en Olympisch kampioen turnen Epke Zonderland, Wereldkampioen judo Noël van ’t End, meervoudig Europees kampioen judo Henk Grol, Europees en wereldkampioen schaatsen Jutta Leerdam, de commerciële schaatsploeg van Marianne Timmer en vele andere topsporters.

Verder is Jorden Bres actief als Personal Trainer/Coach. Hij traint/trainde oa. de modellen van Holland’s Next Top Model, presentatrice Anna Nooshin, actrice Fockeline Ouwerkerk, acteur Tim Haars, televisiepresentator Ali B. en werkte samen met televisiepresentator en ondernemer Jay Jay Boske. Verder verzorgt hij clinics, seminars en presentaties voor personal trainers, bedrijfsleven, onderwijs, overheden en defensie.

Met zijn ervaring kan hij als geen ander vertellen over het bereiken van doelen, het omgaan met tegenslagen, het ontwikkelen van talent, het werken in teamverband, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.

Online trainingen van Jorden Bres

Meer energie en kwaliteit op de werkvloer!
Jorden Bres Jorden Bres Meer energie en kwaliteit op de werkvloer!
Vertaling vanuit de topsport naar persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie, grenzen verleggen en omgaan met stress op de werkvloer.
study 02. Persoonlijke ontwikkeling
€ 500

Wil je een training aanvragen van Jorden Bres?

Mail tafelgasten.com