Toine Doreleijers

Toine Doreleijers avatar
Toine Doreleijers
Ik help ambitieuze mensen beter voor zichzelf te zorgen
Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit

Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Over Toine Doreleijers

Wanneer ik terugkijk naar het pad dat ik heb mogen bewandelen, dan valt één ding meteen op: ambitie om het beste uit mezelf te halen. Dat levert een hoop op, zoals commando worden, extreem fysieke sportieve uitdagingen volbrengen en zakelijk mooie 'dingen' doen. Echter, daar waar het iets opbrengt, brengt het ook iets niet. Ofwel, de tol die ik daarvoor heb moeten betalen. Het 'mind-over-body' gaan heeft mij tegen muren aan laten lopen, tot ziekte en een fysiek aangetast lichaam aan toe. Nu wijzer geworden, heb ik geleerd beter te luisteren naar mijn lichaam. 'Nee' zeggen tegen 'dingen' wat te veel (energie) kost, mijn grenzen aangeven.

Mijn zoektocht naar een energiek leven, na een totale uitputting, heeft mij veel opgeleverd. Mijn passie is om het te delen. De natuur is daarmee mijn speelveld en spiegel, mijn ervaringen de ingrediënten.

Het leven zit vol ontdekkingen. Vooral in onszelf. Luister en handel daarna. Het geeft een rijker gevoel.

Mijn vrije tijd vul ik met gezinsaangelegenheden, reizen, wandelen, sporten en lezen. Enthousiast, energiek en nieuwsgierig met passie voor de mens, natuur en sport, beweeg ik me door het leven om daarmee het voorbeeld te geven en anderen te inspireren.

Tafelsessies van Toine Doreleijers

Blijf energiek - bewaak de grens van jezelf en anderen
study Leiderschap
€ 740
Groepssessie
Blijf energiek - bewaak de grens van jezelf en anderen
Jouw team energiek houden door het werk te verdelen naar vermogen van de leden. Je eigen en andermans grenzen bewaken is daarmee essentieel.
Toine Doreleijers Toine Doreleijers