Danitsja Bulatoff

Danitsja Bulatoff avatar
Danitsja Bulatoff
Ik bied perspectief en inzicht in jouw potentie en ambitie
Persoonlijke Ontwikkeling en Effectiviteit

Niet beschikbaar?

Is deze tafelgast niet beschikbaar op het door jou gewenste moment maar heb je wel interesse? Neem contact met ons op.

Mail tafelgasten.com

Over Danitsja Bulatoff

Als sociaal agoog heeft de mens altijd al centraal gestaan bij mij. Groepsdynamica, participatie, sociale interactie en de motivatie achter het handelen van de mens is wat mij intrigeert en fascineert.

Ik geloof dat ‘alles’ al in iemand aanwezig is. Iedereen heeft eigen, soms verborgen, unieke eigenschappen, kwaliteiten en talenten. Daarmee heeft iedereen een uitgangspunt om zich verder te ontwikkelen of datgene te doen waarmee hij of zij nog meer tot zijn recht kan komen.

Een leven lang leren, dat is waarin ik geloof. Een groot deel van wat we leren overkomt ons gewoon terwijl we ons leven leven, veelal onbewust. En een ander deel van wat we leren is een bewuste keuze. Of je nu kiest voor het aanleren van vaardigheden om beter te kunnen communiceren of die volgende stap in je carrière te kunnen maken óf dat je kiest voor een moment van zelfreflectie. Jij staat aan het roer!

Veranderingen vinden pas echt plaats wanneer je dingen in de praktijk anders gaat doen. In de tafelsessies met mij krijg je praktische handvatten om gelijk in de praktijk toe te passen. Zo geven we samen richting aan jouw doelen en ambities.

Over mij:
Danitsja Bulatoff woont in Den Haag woont samen met haar partner en kinderen.  Verder ben ik gek op paarden!

Tafelsessies van Danitsja Bulatoff

Meer omzet met minder moeite door effectief netwerken
study Marketing en Sales
€ 500
Groepssessie
Meer omzet met minder moeite door effectief netwerken
In deze interactieve sessie krijg je praktische handvatten en inzichten aangereikt die je helpen om meer omzet te genereren.
Danitsja Bulatoff Danitsja Bulatoff