Max 14 deelnemers
Open inschrijving
job 01. Marketing en Sales
8.7/10 (10)

Storytelling | jezelf onderscheiden aan tafel bij je klant!

€ 150 Per persoon
€ 181,50 incl btw

Storytelling | jezelf onderscheiden aan tafel bij je klant!

  • B2B sales
  • beïnvloeding
  • storytelling
The New York Times noemt storytelling 'een strategisch wapen met een onvoorstelbare kracht'. De kracht van een verhaal is dat het nooit 'fout' kan zijn. Een verhaal is namelijk van jou en dus niet makkelijk te kopiëren door je concurrent! De kracht van storytelling gaat echter verder dan dat: verhalen worden gemakkelijker en beter onthouden dan feiten. Bovendien roepen ze emoties op en worden ze gemakkelijk doorverteld.

TOEPASSING IN SALES
Storytelling kan uitstekend worden ingezet in verkoopsituaties. Wanneer je de kunst van het vertellen van verhalen beheerst, heb je een unieke mogelijkheid in handen om je op een positieve manier te onderscheiden van je concurrenten. In deze tafelsessie leer je wat storytelling nu precies is. Aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk leer je hoe verhalen werken in ons brein. Daarnaast leer je werken met metaforen en weet na je deze tafelsessie ook hoe je de kracht van goed gekozen woorden kunt benutten in je eigen verhaal.

RESULTATEN
Na het volgen van deze tafelsessie
- weet je wat storytelling is en wat het doet in het brein van je klant;
- weet je hoe je propositie kunt verpakken in een verhaal;
- kun je de kracht van metaforen en woorden benutten om jouw impact te maximaliseren.

TALEN
Deze tafelsessie kan worden gegeven in zowel het Nederlands als het Engels

Talen

Nederlands

Trainer

author
Stefan Renkema MSc
Sales pionier die altijd op zoek is naar nieuwe combinaties.

Deel deze online training

Ervaringen

Marc Haasjes
calendar 27-12-2022
10/10
Ik had ze al vaker voorbij zien komen via LinkedIn. Interessant, maar nooit het idee om er zelf gebruik van te maken. Tot die post van Stefan. Ik was gelijk getriggerd. En ja hoor, practice wat you preach. Wat een nuttige 1,5 uur was dat. Mooi tijdstip (8:00 - 9:30), leuke tafelgenoten (goed voor je netwerk), interessante materie en direct materialen waar je mee aan de slag kan. Ik heb Tafelgasten direct onder de aandacht gebracht bij onze HR afdeling. Hopelijk kan ik hier via mijn werk meer gebruik van maken in de toekomst. Dank en ga zo door!
William Smits
calendar 11-12-2022
9/10
Zeer inspirerend en waardevol. Goed dat zaken worden onderbouwd met wetenschappelijke inzichten!
Madelon van Dijk
calendar 06-12-2022
9/10
Heel enthousiast over het concept van Tafelgasten.com. De sessie van Stefan Renkema was informatief en interactief. 1.5 uur vloog voorbij zonder dat je het doorhad. Zin om met storytelling aan de slag te gaan in de praktijk!
Boet Geerdink
calendar 05-12-2022
9/10
Dit was een zeer informatie en interactieve sessie met leuke deelnemers en een goede spreker. Bruikbare tips mee gekregen. Een erg fijne manier van een online training in 1,5 uur.
Versteegh Versteegh
calendar 03-12-2022
9/10
Hele frisse blik op het vak sales en super professioneel georganiseerd!
Raoul Mesu
calendar 28-11-2022
8/10
Interessante training. Online waardoor laagdrempelig om deel te nemen, maar tegelijk ook interactief. Leuke opzet, leerzaam en efficiënt, zeker een aanrader!
Bandel Bandel
calendar 27-11-2022
9/10
Erg leuk en goed. Veel interactie en break out om met een kleinere groep toe te passen. Aanrader!
Karin Blanksma
calendar 25-11-2022
7/10
Fijne en leerzame sessie. Ik had wel iets meer interactie verwacht dmv participatie van de deelnemers via chat/polls of whiteboard. Daarnaast kregen we 2 links mee aan het einde van de sessie, misschien goed om aan te geven hoe heftig die zijn. Ik ging nogal somber mijn werkdag in na het kijken ervan. Verder leuk om weer wat punten en handvatten mee te nemen over storytelling tijdens je dagelijkse werkzaamheden.
manon hendriks
calendar 25-11-2022
8/10
Wat een eyeopener was deze sessie! Mooie inzichten en veel inspiratie op gedaan. Thanks Tafelgasten, ben erg enthousiast en vind het echt een aanrader!
Harold Nijkamp
calendar 25-11-2022
9/10
Storytelling, nee niet het leren vertellen van een verhaaltje, maar het leren en begrijpen van het contact maken met je gesprekspartner. Met behulp van jouw verhaal, het verhaal van je bedrijf of je product maak je contact met je gesprekspartner en blijft je gesprekspartner jou onthouden. Tafelgasten .com is al geen ander in staat hierbij te ondersteunen. Neem contact met ze op Harold Nijkamp Sr. Accountmanager
Meer ervaringen