Max 10 deelnemers
Open inschrijving
job 01. Marketing en Sales
8/10 (1)

Sales – Ervaar de kracht van NLP!

€ 150 Per persoon
€ 181,50 incl btw

Sales – Ervaar de kracht van NLP!

  • Doelen
  • Invloed
  • Motivatie
  • Overtuigen
  • Persoonlijke Ontwikkeling
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is de kunst van bewustwording, zelfbeïnvloeding en communicatie. En als jij weet hoe je jezelf positief kunt beïnvloeden, heb je dus ook de sleutel in handen om een ander positief te beïnvloeden.

Veel NLP-technieken zijn zeer goed toe te passen binnen sales. Of je nou werkt in de binnendienst of in de buitendienst. Eén van de technieken is hoe je rapport (spreek uit als rappoor) met de ander opbouwt en welke invloed je taal (zowel verbaal als non-verbaal) hierop heeft. Een ander woord voor rapport is "chemie" of "klik".

Een andere reflectietechniek om beter te worden is is de techniek van de waarneemposities. Deze waarneemposities leren je om 1) vanuit jezelf naar een situatie te kijken, 2) vanuit de klant te denken en 3) vanuit een helicopterview het gesprek tussen jou en de klant te analyseren.

Het draait bij NLP om verandering en bewustwording. Wist je dat 95% van ons gedrag onbewust is? NLP leert je dus eerst bewust te worden om vervolgens technieken toe te passen om beter te worden.

En beter worden in sales; wie wil dit nou niet?

Talen

Nederlands

Trainer

author
René van Stein
Ik help je beter te worden in sales en communicatie.

Deel deze online training

Ervaringen

Kuppers Kuppers
calendar 14-11-2022
8/10
Een hele inspirerende sessie, waarin je stapje voor stapje meegenomen wordt in de basis fundamenten van NLP. Daarnaast worden er interactieve werkvormen ingezet, zodat je echt met jezelf aan de slag gaat. Dit smaakt naar meer :)
Meer ervaringen