Max 12 deelnemers
Teamtraining
job 11. Juridisch

Dossieropbouw | Praktisch juridisch schrijven

€ 997 Per team
€ 1.206,37 incl btw

Dossieropbouw | Praktisch juridisch schrijven

  • Administratie op orde
  • Beïnvloeden
  • Communicatie
  • Conflicten
  • Grenzen aangeven
HERKEN JE DAT
Je wacht op reactie van je klant. Je hebt hem of haar al een paar keer een mailtje gestuurd maar krijgt geen enkele reactie terug. Of eentje waar je niet op zat te wachten. Hoe zorg je er nou voor dat je wel verder kan met het dossier van deze klant? En hoe lang blijf je mailen totdat je een volgende juridische stap kan zetten? Wanneer is het dossier goed opgebouwd om uit handen te geven?

BRIEVEN MET HET JUISTE EFFECT VERSTUREN
Hoe fijn zou het zijn als jij weet hoe je een zakelijke brief moet schrijven. Juridisch zo in elkaar gezet dat je meteen aan je dossieropbouw begint. Dat je de klant eigenlijk geen andere keus laat, dan te reageren. Kun jij je tijd weer aan leuke klanten besteden en weet je dat je er alles aan hebt gedaan om de juiste reactie van je klant te krijgen.

ONLINE TRAINING: JURIDISCH EN ZAKELIJK SLIM SCHRIJVEN
Juridische brieven schrijven is een kunst. Maar wel eentje die Miranda je met gemak aan kan leren. In deze training oefen je met de 6 vaste stappen voor het schrijven van een zakelijke brief. Je gaat aan de slag met het bouwen van de juiste elementen voor een goede e-mail. Eentje waardoor je meteen juridisch alle gaten dicht timmert.

DE RESULTATEN
Na afloop van deze training:
- ken je de 6 stappen om een brief op te bouwen
- begrijp je waarom klanten niet reageren op jouw brieven
- weet je welke keuzes je kunt maken bij het schrijven van een brief

VOOR WIE
Deze training is geschikt voor iedereen die met klanten/opdrachtgevers/leveranciers communiceert per e-mail en/of per brief.

WAT GA JE NIET DOEN
Dit is geen training voor de d'tjes of de t'jes. We gaan dus niet letten op spelling, daar heb je hele mooie geautomatiseerde programma's voor in Word. Of je laat je buurman gewoon even een keer mee lezen. Als je daarvoor komt, moet je niet bij deze training zijn.

TALEN
Deze training is beschikbaar in het Nederlands.

OVER MIRANDA
Miranda van 't Hoff is al meer dan 20 jaar jurist en heeft o.a. gewerkt bij Equans, Volker Wessels, Gemeente Rotterdam, Atradius en KlokGroep. Als trainer is zij gefocust op het overbrengen van juridische kennis en mindset in normale-mensen-taal. Altijd open en direct en met een vleugje humor.

Talen

Nederlands

Trainer

author
Miranda van t Hoff
Jurist voor praktische juridische trainingen

Deel deze online training